nieuws

Xtensive komt met website nuverzekerd.nl

Archief

Onder het motto ‘online verzekeren via de eigen assurantietussenpersoon’ start Xtensive Franchising komend najaar met een online verzekeringsformule voor het aangesloten intermediair (Koophuis, Hypotheek Adviescentrum en Aefin). De basis wordt gevormd door de centrale website nuverzekerd.nl, waarop consumenten zelf eenvoudige verzekeringsproducten kunnen sluiten, met een adviseur op de achtergrond ‘voor als het nodig is’. 

“Ketenintegratie zoals het hoort”, aldus Xtensive, “van informatie tot aanvraag, van schade-afwikkeling tot premie-incasso”. De voordelen voor de consument zijn lagere premies, continue beschikbaarheid en inzage in de eigen verzekeringsportefeuille. De tussenpersoon behoudt het portefeuillerecht en de portefeuille is afgeschermd voor toegang door derden.
Nuverzekerd.nl wordt ontwikkeld in samenwerking met Intrasurance in Zaltbommel, bekend van verzekeruzelf.nl. 

Reageer op dit artikel