nieuws

Workshops NVA over euro

Archief

De NVA houdt tot en met eind volgende maand acht workshops over de invoering van de euro. De workshops worden verzorgd door bureau D&O.

De workshops zijn bedoeld om leden (meer) inzicht te geven over de achtergronden van de euro en invoering van de Europese munt per 1 januari 1999. Met deze informatie wil de NVA een (praktische) aanzet geven voor invoering van de euro op het assurantiekantoor.
Inmiddels hebben enkele workshops plaatsgehad. In totaal hebben 240 leden zich ingeschreven. Een groot deel van de deelnemende assurantiekantoren vindt dat verzekeraars bij de conversie naar de euro eenzelfde tijdpad moeten aanhouden. “Het intermediair wil niet worden geconfronteerd met grote aantallen conversies door maatschappijen op verschillende momenten”, stelt de NVA, die dit standpunt nadrukkelijk zal uitdragen naar verzekeraars.
Deelnemers aan een van de euroworkshops van de NVA

Reageer op dit artikel