nieuws

Woonpakket Efdécé

Archief

Het Nationaal Woonpakket van Efdécé is uitgebreid met hulpschermen, waarmee de tussenpersoon tijdens de inventarisatie van het klantprofiel ook kan adviseren over rentevaste perioden. Verder bevat de software nu tarieven van onder meer rioolrecht en waterschapslasten van alle gemeenten.

Hypotheekactie NN
Nationale-Nederlanden geeft tot eind deze maand 0,2% rentekorting op aflossingsvrije hypotheken die worden gesloten in combinatie met een Leven-, Spaar-, ZekerWonen- en/of Beleggingshypotheek met een rentevaste periode tussen 10 en 20 jaar. Het Levendeel van de hypotheek moet minimaal 50% bedragen.
Campagne Direktbank
Fortis-dochter Direktbank is een intermediaircampagne gestart. Met de slagzin ‘Direkt voor elkaar’ legt de hypotheekbank de nadruk op de snelle verwerking. Logo en extranet zijn vernieuwd en er zijn vaste contactteams geformeerd voor tussenpersonen. Centraal in de campagne staan striptekeningen.
NIA-hypotheek
Inkoopcombinatie NIA heeft samen met MNF Bank voor de 1.100 aangesloten kantoren de NIA Maatwerk Hypotheek ontwikkeld. Kenmerken zijn ruime acceptatiemogelijkheden en een scherp tarief. NIA biedt onder eigen label ook de Basis Hypotheek (geldgever Direktbank).

Reageer op dit artikel