nieuws

Woonlastenpolis Turken

Archief

Cardif heeft in samenwerking met intermediairbedrijf Yoldas & Partners (Rijen) een woonlastenverzekering op de markt gebracht voor Turkse Nederlanders. Het Yoldas Woonlasten Beschermingplan is gebaseerd op de Hypotheek Opvang Polis en heeft onder meer een tweetalig marketingpakket.

NTS en Reaal
Na 5punt20 levert nu ook taxatiebureau NTS via een beveiligd elektronisch bericht digitaal rapporten aan bij Reaal.
Campagne Sparck
Geldgever Sparck is onder consumenten en intermediair een zomercampagne gestart, bestaande uit printadvertenties, billboards en huis-aan-huismailings. Slagzin is ‘Geld voor iedereen’. “We willen de Easyjet onder de geldgevers worden”, zegt Sparck.
Makelaarsdienst Postbank
Postbank heeft de Aan- en VerkoopService en de HuisVindService gelanceerd. De diensten worden aangeboden in samenwerking met iBlue, een NVM-makelaar met vijf vestigingen. Kopers betalen _ 1.250 voor de diensten, verkopers minimaal _ 652 (beide exclusief BTW).

Reageer op dit artikel