nieuws

Withagen: ‘ Slachtoffer te veel buitenspel’

Archief

Rini Withagen, de nieuwe mededirecteur van Groot Expertisebureau, betreurt het dat letselslachtoffers te weinig betrokken worden in de schaderegeling.

Dit stelt Withagen in een zelfportret in de Letselschade Nieuwsbrief, het contactorgaan voor de relaties van Groot.
Withagen, die is overgestapt van de wereld van de ‘betalers’ naar die van de ‘halers’ schrijft: “Tegenwoordig wordt het slachtoffer door sommige belangenbehartigers, in mijn ogen te veel, afgeschermd. Dit betekent dat je met de expert respectievelijk belangenbehartiger vooral praat óver het slachtoffer, doch niet meer mét het slachtoffer. Juist dit laatste aspect heb ik als een gemis ervaren en om die reden heb ik thans zeer bewust gekozen voor de zijde van het slachtoffer.”
Hij vindt het bovendien een prachtige nieuwe ervaring na jaren te hebben gewerkt in opdracht van risicodragende partijen.

Reageer op dit artikel