nieuws

Winterthur vernieuwt motorverzekering

Archief

Winterthur heeft haar motorverzekering uitgebreid. Belangrijkste aanpassingen zijn de nieuwwaarderegeling en een uitgebreide schadeservice inclusief vervangende motor bij de cascoverzekeringen.

De maatschappij bood al een ‘Casco 5000’-verzekering (tussen volledig en beperkt casco in) en dubbele bonusbescherming (behoud no-claim na eerste schuldschade).
Winterthur hanteert voor de volledig casco en Casco 5000-verzekeringen een vaste afschrijvingsregeling. Als de motor jonger is dan een jaar, krijgt de verzekerde een uitkering op basis van de nieuwwaarde. Daarna geldt een afschrijving van 12% per jaar. Is de motor ouder dan drie jaar, dan volgt uitkering op basis van de dagwaarde.
Alle motorrijders met een cascoverzekering krijgen een uitgebreide schadeservice: de motor wordt indien nodig gehaald en gebracht, de verzekerde krijgt een vervangende motor en het eigen risico wordt met f 200 verminderd.

Reageer op dit artikel