nieuws

Winterbanden

Archief

Avéro Achmea is gestart met een speciale winterbandenactie: ‘vier winterbanden halen en twee betalen’. De actie is geldig bij het sluiten van een WA-Casco Auto Xcellent-verzekering. Voor de actie werkt Avéro samen met Profile Tyrecenter. De actie loopt tot en met 1 april.

Volmachten voor EAG
In de laatste drie maanden van vorig jaar heeft EAG Assuradeuren (Eindhoven) drie volmachten binnengehaald: Monuta, Nationale-Nederlanden en Unigarant. EAG bezat al volmachten van Arag, Avéro, Elvia, London en Reaal. Eén van de volgende volmachten zal Fortis ASR zijn.
Even-Op-Reis
Elvia biedt een reis- en annuleringsverzekering aan voor reizen met een maximale duur van 72 uur: de Even-Op-Reis verzekering. Vanaf _ 1,50 zijn naast de annuleringsdekking onder meer medische en SOS-kosten en schade aan of diefstal van bagage meeverzekerd. De verzekering wordt exclusief verkocht door Elvia-partners die bustochten of dagtrips aanbieden.
GSM-polis vaak nutteloos
De Consumentenbond ziet weinig heil in het sluiten van een verzekering voor mobiele telefoons. In een artikel in de Consumentengids van januari staat dat deze verzekering vaak niet zinvol is, omdat een mobiele telefoon bij een inboedel- of kostbaarhedenverzekering al verzekerd is tegen diefstal uit de woning, soms bij schade in huis en bij beroving met geweld buitenshuis. Verlies is vaak niet gedekt. Bovendien is de schade doorgaans draagbaar, aldus de bond.

Reageer op dit artikel