nieuws

Windhoos in Noordwijkerhout

Archief

Een windhoos van enkele minuten heeft twee weken geleden in de nacht van zondag op maandag huisgehouden aan de Delfweg in Noordwijkerhout en daarbij een spoor van vernielingen aangericht.

De totale schade is nog niet bekend, maar zal zeker boven _ 500.000 uitkomen. De kas op de foto, verzekerd bij Avéro Achmea, werd in ieder geval total loss verklaard en kon tegen opruimkosten naar de schroothoop.
Verder werd een bedrijfshal van verpakkingsbedrijf Atlas Acomfa, verzekerd bij Aon, zwaar beschadigd, een vrachtwagen omver geblazen, brak de schoorsteen van een woning en raakten bomen ontworteld en auto’s beschadigd. “Alles bij elkaar gaat de schade heel hard richting het half miljoen”, aldus Ed de Klerk van Atlas Acomfa, dat het zwaarst werd getroffen.

Reageer op dit artikel