nieuws

Wim Span directeur Vanbreda Nederland

Archief

Wim Span, voormalig directievoorzitter van Aon Verzekeringen, wordt per 1 januari algemeen directeur en minderheidsaandeelhouder van het internationale assurantiebedrijf Vanbreda Risk & Benefits Nederland.

Span (44) heeft vorig jaar een sabbatical periode genomen, nadat hij begin oktober 2003 uit de directie van assurantiemakelaar Aon Nederland was gestapt “na een fundamenteel verschil van inzicht in het beleid” bij Aon Verzekeringen. Hij had toen een dienstverband van bijna twintig jaar achter de rug bij wat zijn enige werkgever was geweest.
Bij Vanbreda Risk & Benefits (Rotterdam) volgt Span algemeen directeur Cees Kuilaarts op die na zeven jaar elders binnen de branche een functie heeft aanvaard. Het beursmakelaardijbedrijf (veertig medewerkers), voortzetting van het 150 jaar oude W.P. van der Held, was vorig jaar goed voor een provisie-inkomen van € 3,5 (3,4) mln. “Ik nog veel mogelijkheden om groei te realiseren”, aldus Span.

Reageer op dit artikel