nieuws

Wim Kok opent hoofdkantoor van Interpolis

Archief

Minister-president Wim Kok verricht op 25 april de officiële opening van het Interpolis-kantoor in Tilburg, dat geldt als ‘het kantoor van de 21e eeuw’.

De officiële openingshandeling wordt door tweehonderd relaties uit onder meer verzekeringswereld en de politiek worden bijgewoond. Ook burgemeester Johan Stekelenburg en Commissaris van de Koningin Houben.
Het hoofdkantoor dat 23 verdiepingen telt, is een van de meest ultramoderne kantoorpanden in ons land. Het gebouw kent geen vaste werkplekken, maar zogenaamde cockpits wanneer medewerkers geconcentrteerd willen werken, teamwerkplekken, managementrooms, sta-tafels, zithoeken, koffiehoeken, units voor apparatuur als faxen, kopieerapparaten en opbergfaciliteiten voor dossiers en vakliteratuur. Elke medewerker heeft een draagbare telefoon en flexikoffer met daarin onder meer een laptop en persoonlijke bezittingen.
Het kantoorpand is overigens al sinds september 1996 in gebruik. Toen verhuisden de eerste 350 medewerkers van Leven Particulier en Collectieve Voorzieningen naar hun nieuwe onderkomen. In de maanden daarna volgde de rest van de in totaal 1.500 medewerkers.

Reageer op dit artikel