nieuws

Willems weg bij Van den Hurk

Archief

John Willems heeft Buro Philip van den Hurk verlaten. Hij is in Eindhoven een nieuw bureau voor financiële planning gestart, onder de naam Introplus.

Over het vertrek bij Buro Philip van den Hurk voerde Willems eind vorig jaar nog een kort geding. Willems was voor bijna 5% vennoot in het kantoor. Hij zou (inclusief variabele beloning) goed geweest zijn voor een jaarsalaris van _ 500.000 en claimde een afkoopsom van drie ton van zijn zwager Philip van den Hurk.
“We hebben het in der minne geschikt”, zegt Willems. Samen met Diederik Klaassen, eveneens een voormalig werknemer van Buro Philip van den Hurk, start hij in Eindhoven een nieuw bureau voor financiële planning. Onder de naam Introplus richt het duo zich op vermogende particulieren en het midden- en kleinbedrijf. “Nog dit jaar willen we met een zestal planners aan de slag gaan”, aldus Willems. Introplus wil zijn inkomsten halen uit urendeclaraties en eenmalige provisies.

Reageer op dit artikel