nieuws

Wildbaan-workshops financiële planning

Archief

In samenwerking met de Stichting Persoonlijke Financiën verzorgt De Wildbaan Groep vier kwartaalbijeenkomsten op het gebied van persoonlijke financiële planning.

De workshops besteden aandacht aan zes vakgebieden, te weten: huwelijksvermogens- en erfrecht, belastingen, sparen en beleggen, financieringen, sociale zekerheid, levensverzekeringen en pensioenen. Docenten zijn onder meer prof. dr. E. Lutjens, mr. F. Sonneveldt, mr. EW. Staas, H. Verhoef en drs J.P. Nibbering.
De workshops (van 13.30 uur tot 21.00 uur) vinden plaats op 13 maart (De Witte Bergen, Eemnes), 22 mei (De Waalbrug, Waardenburg), 11 september (De Witte Bergen, Eemnes) en 20 november (De Waalbrug, Waardenburg). Deelname aan een workshop kost f 895 (voor Wildbaan-abonnees f 795); het bijwonen van vier workshops kost f 3.180 (f 2.780). Meer informatie: www.wildbaan.nl.

Reageer op dit artikel