nieuws

Wildbaan wil met fp-site vraagbaak zijn op Internet

Archief

De Wildbaan Groep, een kenniscircuit voor financiële planners, is op internet gestart met het Startpunt Financial Planning (www.startpuntfp).

Op deze site, die moet dienen als vertrekpunt op het net, staan artikelen en links met betrekking tot fiscale en notariële kwesties, sociale zekerheid & arbeidsrecht, sparen, beleggen, pensioen-, levensverzekeringen en hypotheken.
De site richt zich op ondernemers, werknemers, directeur-grootaandeelhouders en privé-personen die “op zoek zijn naar onafhankelijke informatie”. Die objectiviteit wordt volgens Wildbaan gewaarborgd, doordat er geen informatie van commerciële productaanbieders op de site komt te staan.
Archief
Startpuntfp biedt onder meer een archief met artikelen en een abonnement op een (e-mail)nieuwsbrief. Aan de hand van belangrijke gebeurtenissen of onderwerpen uit het leven van een particulier of ondernemer is hét antwoord op vragen uit de praktijk snel en gemakkelijk te vinden”, zo beweren de initiatiefnemers Peter Dinkla en Ivo Valkenburg.
Verder is het mogelijk om “geheel vrijblijvend” een vraag stellen aan een aangesloten financiële planner in de buurt. Wildbaan garandeert dat het financieel adviesbureau (dat minimaal één gecertificeerde planner in huis heeft) binnen twee werkdagen antwoord geeft.

Reageer op dit artikel