nieuws

Wijzigingen in Aegon-management

Archief

Bij de Aegon-business units Particulieren, Van Nierop Assuradeuren en Axent/Aegon hebben de nodige managementwijzigingen plaatsgevonden.

Zo is het management van Aegon Particulieren “door een toename van werkzaamheden” met drie mensen uitgebreid. De eerste is de van NOWM afkomstige Martin Scholtens, verantwoordelijk voor klantenservice en operaties Schade en Hypotheken. Nieuw is verder Ebbo van Gelderen (ex-NCM), voor marketing en verkoop Hypotheken en Nieuwe media, en Frans Haven, voor klantenservice en operaties Leven en Bank.
Zittenblijvers zijn voorzitter Theo Bouts, Marc Dijkstra (marketing en verkoop) en Martijn van Baalen (financiën en informatisering). Ernst Vasbinder, sinds 1996 lid van het managementteam Particulieren, heeft Aegon daarentegen verlaten.
Van Nierop
Bij volmachtbedrijf Van Nierop is Hans Wilkes de nieuwe voorzitter van het managementteam. Wilkes volgt de naar Aegon Particulieren vertrokken Haven op. “Haven is een binnenman, die bij Van Nierop een tussenfase heeft meegemaakt, gericht op interne veranderingen”, aldus een Aegon-woordvoerder. “Wilkes is meer een buitenman, gericht op tussenpersonen.”
Het managementteam van Van Nierop bestaat verder uit Ton Dirven (klantenservice en operaties) en Kees Brouwer (financiën en automatisering). Statutair directeur is nog altijd oprichter Tom van Nierop. Hij neemt in december echter afscheid.
Bij Axent/Aegon is het managementteam ook gewijzigd, na het vertrek van Wilkes naar Van Nierop. Frits de Leeuw is nog altijd voorzitter. Hij wordt ondersteund door Barbara Snijder (marketing en verkoop) en Constant Rijnbergen, die tevens directielid is van uitvaartverzekeraar LPU.
Hans Wilkes, het nieuwe gezicht van Van Nierop.

Reageer op dit artikel