nieuws

WIA-training voor letselschaderegelaars

Archief

Nibe-SVV organiseert binnenkort een training met als thema ‘Arbeidsdeskundige aspecten in de letselschaderegeling’. Aanleiding hiervoor is de vervanging van de WAO door de WIA.

Als gevolg van de invoering van de WIA krijgen minder mensen een arbeidsongeschiktheidsuitkering dan toen de WAO nog van kracht was. Daarom is het belangrijk dat schaderegelaars een goede schadevergoeding regelen voor hun cliënten, aldus Nibe-SVV.
Deze training, die tot stand kwam na overleg met de Commissie Schaderegelingsbeleid van het Verbond van Verzekeraars, duurt van 9 maart tot en met 6 april. Locatie is Aristo in Utrecht. De kosten voor de vijf bijeenkomsten bedragen _ 1.095 (vrij van BTW).
Informatie: Nibe-SVV Cursistendesk, tel. 020-520.85.34 of www.nibesvv.nl.

Reageer op dit artikel