nieuws

WGA-mantel Nationale-Nederlanden voor detailhandel

Archief

Het Hoofdbedrijfschap Detailhandel en het Hoofdbedrijfschap Ambachten hebben met Nationale-Nederlanden een sectorafspraak voor de WGA-eigenrisicoverzekering gemaakt

Deze afspraak geldt voor alle mkb-ondernemers in de sector, die ruim veertig verschillende branches omvat. NN biedt de diverse branches mantelovereenkomsten aan. De uiteindelijke verzekeringsovereenkomst komt tot stand nadat de ondernemer, via de assurantietussenpersoon, heeft aangegeven deel te willen nemen. Het maakt daarbij geen verschil of ondernemingen wel of geen lid zijn van de betrokken brancheorganisatie. De premie bedraagt maximaal 0,28% van de loonsom, staat voor drie jaar vast en kan daarna slechts beperkt stijgen. Ruim 70.000 ondernemingen (met meer dan 400.000 werknemers) kunnen van deze sectorafspraak gebruik maken.

Reageer op dit artikel