nieuws

Wever stapt op bij Proteq

Archief

Directeur mr. H.J.M. Wever van Proteq Verzekeringen heeft onlangs besloten de direct writer uit Alkmaar te verlaten. Met ingang van 19 juli is hij uit dienst getreden.

“Wever heeft de ambitie om andere dingen te gaan doen. Bij Proteq was voor hem de spanning eruit”, vertelt J.C. Verheij, directeur van het moederbedrijf Reaal Verzekeringen, in een toelichting. De Reaal-directeur zegt het opstappen van Wever te betreuren. “Hij is de man die Proteq van de grond af aan heeft opgebouwd”, aldus Verheij.
Volgens Verheij blijft Wever actief in de ‘financiële wereld’. De vertrekkende Proteq-directeur is wegens vakantie niet bereikbaar voor commentaar. Bij Proteq wordt momenteel gezocht naar een opvolger.
Wever: andere dingen doen.

Reageer op dit artikel