nieuws

Wetzels vertrekt bij Forum

Archief

Directeur Henk Wetzels (50) gaat per 1 maart weg bij de Maastrichtse verzekeraar Forum. Zurich, dat Forum onlangs van Fortis overnam, meldt dat Forum als onafhankelijk verzekeraar ophoudt te bestaan en daarom geen zelfstandige directie meer nodig heeft.

Wetzels, over de reden van zijn vertrek: “Verhuizen naar Den Haag had niet mijn voorkeur. Maar in Maastricht blijven was ook geen optie omdat daar voor mij een uitgeklede functie zou overblijven. Forum wordt immers een afdeling binnen Zurich.” Wetzels is nog op zoek naar een nieuwe werkgever.
Als Forum verdwijnt als zelfstandig verzekeraar, zal het op termijn waarschijnlijk verdergaan onder de naam Zurich. Woordvoerster Marianne van der Zwan van Zurich: “Er vindt een juridische en financiële integratie plaats. De cijfers van Forum zullen dus bij die van Zurich geteld gaan worden. Op het moment dat de juridische integratie afgerond is, verdwijnt de naam Forum.”
Forum valt per 1 maart onder de verantwoordelijkheid van één van de directeuren van Zurich Nederland. Op Wetzels na zal de organisatie in Maastricht volledig intact blijven.

Reageer op dit artikel