nieuws

Westland/Utrecht en RVS nu samen in hypotheken

Archief

De ING-dochters RVS en Westland/Utrecht gaan nauw samenwerken op hypotheekgebied. Daartoe is de werkmaatschappij RVS Hypotheekbank opgericht, een volle dochter van Westland/Utrecht.

Binnen de samenwerking zal Westland/Utrecht voor de funding van de hypotheekproducten verzorgen die via RVS Hypotheekbank worden aangeboden. “Zo kan RVS haar producten met tariefstelling blijven verstrekken”, aldus ING. Ook het beheer van de hypotheken blijft in handen van RVS.
Het concern neemt een vooraanstaande positie in de hypotheekmarkt in dankzij vele werkmaatschappijen, waaronder ING Bank, Nationale-Nederlanden, Postbank en Westland/Utrecht. Om deze krachten te kunnen bundelen, wordt gewerkt aan de bouw van het hypothekensysteem Sharing voor alle ING-labels.

Reageer op dit artikel