nieuws

Werving- en selectiebureau Finale in de problemen

Archief

Het werving- en selectiebureau Finale heeft het afgelopen jaar met een verlies van ruim e -221.000 afgesloten. De kortlopende schulden bedroegen e 519.280. Aan vorderingen heeft het bedrijf e 193.501 open staan.

Als oorzaken van het slechte resultaat noemt directeur Bas Kodden de slechte marktomstandigheden. “Veel van onze collega’s zijn vorig jaar failliet gegaan; de detacheringsbureaus uitgezonderd.”
Om het bedrijf weer op de rails te krijgen is de vestiging in Rotterdam gesloten en is fors gesneden in het aantal personeelsleden. Finale telt nog 12 (20) medewerkers. “We zijn alleen met de omzetverantwoordelijken doorgegaan”, aldus Kodden. Het bedrijf heeft ook de afdeling marketing gesloten. “We gaan weer terug naar onze kernactiviteiten.”
Finale is in 1998 van start gegaan en telde vorig jaar acht vestigingen. Het bedrijf werkt op basis van no cure, no pay.

Reageer op dit artikel