nieuws

Welten: modellen-De Ruiter gaan veel vragen opleveren

Archief

Opleidings- en detacheringsbedrijf Welten denkt dat tussenpersonen en verzekeraars de komende weken een hausse aan vragen te verwerken krijgen.

De Welten Groep verwacht dat verzekerden massaal gaan bellen over de informatieoverzichten op basis van de modellen-De Ruiter. Die moeten voor 1 april worden verstuurd aan klanten met een beleggingsverzekering. Welten, dat bij diverse maatschappijen al mensen heeft ingezet om het versturen van de overzichten voor te bereiden, leidt vanwege verwachte capaciteitsproblemen enkele tientallen mensen via workshops op om bedrijven te ondersteunen in het beantwoorden van vragen.
Eind 2006 kwam Welten met een speciaal team op de proppen ter ondersteuning van verzekeraars die beleggingspolissen verkopen. Die gingen toen op verzoek van maatschappijen in op vragen van verzekerden.

Reageer op dit artikel