nieuws

Wellowell en Ilse samen in financiële portal

Archief

Op de al bestaande internetsite www.ilsefinance.nl hebben bezoekers sinds vorige week toegang tot het producten- en dienstenpakket van het virtuele assurantiekantoor Wellowell (Nationale-Nederlanden). Ilse en Wellowell hebben hiertoe een samenwerkingsovereenkomst gesloten.

Om het bereik te vergroten wil Wellowell zijn diensten zo toegankelijk mogelijk maken voor de consument. “Wellowell bouwt aan een stevige positie in de Nederlandse markt. Door de samenwerking met Ilse creëren we een extra ingang voor de consument en bereiken we een breder internetpubliek. De Ilse-bezoeker kan nu bovendien in een vertrouwde omgeving kennismaken met het dienstenpakket van Wellowell”, zegt Wellowell-directeur Herman van der Haas.
Volgens Ilse-directeur Merien ten Houten blijkt uit de gebruikersgegevens van Ilse dat er een grote interesse bestaat voor personal finance via het web. “Deze persoonlijke financiële portal is onderdeel van de mediastrategie van Ilse om de grote hoeveelheid informatie die dagelijks op mensen afkomt, inzichtelijker te maken. Met de gids, de zoekmachine en de Startpagina doen we dat al voor het web. We willen deze rol in specifieke segmenten verder uitdiepen.”

Reageer op dit artikel