nieuws

Welke start met wervingscampagne

Archief

Inkoopcombinatie Welke Financiële Diensten is vorige week gestart met een groot offensief, waarbij 3.650 intermediairs worden benaderd om zaken met haar te doen.

Onder het motto ‘Bij welke inkoopcombinatie verdient u het meest?’ trekt het bedrijf deze maand het land in. Aan het einde van de eerste dag van het offensief waren er al veertig nieuwe deelnemers genoteerd.
Commercieel directeur Ben Steenwijk: “Door onrust in de branche maken veel intermediairs momenteel de balans op. Ze vragen zich af of ze überhaupt wel actief willen blijven in hypotheken, of ze zaken moeten doen via een inkoopcombinatie en zo ja, welke. Op deze manier ontstaat als het ware een groep van ‘zwevende intermediairs’, die zich oriënteren op een nieuwe of hernieuwde samenwerking, of overwegen om over te stappen naar een andere inkoopcombinatie.” Welke benadert deze groep telefonisch met de uitnodiging om een regionale bijeenkomst bij te wonen.

Reageer op dit artikel