nieuws

Wegen Duthler en Achmea lijken zich te scheiden

Archief

Henk Duthler gaat zo goed als zeker afscheid nemen van Achmea. Die conclusie volgt op een reeks benoemingen in de fusieorganisatie van Achmea en Interpolis.

Achmea heeft intern de benoemingen bekendgemaakt van de directievoorzitters van de zes nieuwe clusters, die ontstaan na de fusie met Interpolis. De namen zijn gelijk aan de personen die de afgelopen weken fungeerden als ‘trekkers’ van de werkgroepen: Conrad Rombout (Intermediair), Danny van der Eijk (Direct), Joop Kanen (Bancair), Jeroen van Breda Vriesman (Zorg) en Jack Buckens (Sociale Zekerheid). De directiestoel bij de divisie Pensioenen is nog vacant.
Opvallende naam in het rijtje is die van Rombout. Hij was directeur Leven Particulier bij Interpolis, waar hij in 2002 in dienst trad. Voor de eeuwwisseling werkte Rombout tien jaar lang voor SNS Reaal.
De verantwoordelijkheid voor de intermediaire tak van Achmea was vijf jaar lang in handen van Duthler (53). De directievoorzitter van Avéro geeft op dit moment op projectbasis leiding aan “de herinrichting van de ondersteuning van Corporate Clients”, aldus een woordvoerder. Die stelt voorts dat het “de opzet is dat Duthler voor de organisatie behouden blijft”. Die kans lijkt echter klein, al wil ook Duthler zelf dat niet bevestigen.

Reageer op dit artikel