nieuws

Weer nieuwe site met premievergelijkingen

Archief

De websites waar verzekeringspremies worden vergeleken, schieten als paddestoelen uit de grond. Na Independer, DiagnoseNet en Geencentteveel is sinds kort www.premieoverzicht.com in de lucht.

Initiatiefnemer Alex Vreugdenhil, werkzaam als adviseur zakelijke dienstverlening bij Univé, wil ‘consumenten helderheid bieden in het oerwoud van dekkingen en premies’.
De website biedt premievergelijkingen van avp’s, rechtsbijstandsverzekeringen, woonhuisverzekeringen, inboedelverzekeringen, persoonlijke ongevallenverzekeringen, gezinsongevallenverzekeringen, doorlopende reisverzekeringen en premie-indicaties voor autoverzekeringen.
De informatie is opgevraagd bij de verzekeraars. Aan de maatschappijen is gevraagd de gegevens te controleren. Tot nu toe heeft alleen Aegon volledige medewerking toegezegd.
Volgens Vreugdenhil, die vorig jaar het idee voor deze site opvatte, is de terughoudendheid van verzekeraars wel te begrijpen. “Ik ben niet de eerste die bij ze langskomt met het verzoek om mee te werken en de gegevens te controleren.”

Reageer op dit artikel