nieuws

Weer forse groei Noordhollandsche

Archief

De Noordhollandsche van 1816 heeft vorig jaar een omzetstijging geboekt van circa 30%.

De maatschappij uit Oudkarspel is op 1 januari gestart met het al eerder aangekondigde eigen levensverzekeringsbedrijf. Als eerste product zal een uitvaartverzekering worden verkocht. “Tegen een messcherp tarief”, aldus directeur Cas Verhage. Hij verwacht een premieomzet die 30% hoger is dan in 2006, terwijl het aantal polissen nog wat meer is gegroeid. De omzet komt daarmee uit op ruim _ 90 (71) mln. “We gaan ook qua resultaat een topjaar draaien”, aldus Verhage, die afgelopen jaar gemiddeld zeshonderd nieuwe polissen per dag kon bijschrijven.
De overdracht van de zakelijke portefeuille aan De Goudse, begin dit jaar al aangekondigd, is inmiddels formeel afgerond.

Reageer op dit artikel