nieuws

Weer Duits netwerk actief in ons land

Archief

I N H O U D ABP-Hypotheken stelt intermediair gerust 3 Aanvullende polis voor FNV-leden 7

Na Wirth & Partners en zeer recent Hamburg-Mannheimer is een derde Duitse netwerkorganisatie onze grenzen overgestoken. De Quinz Holding uit München ontkent elke betrokkenheid. Meer hierover op pagina 14. Interpolis: meer openheid over fraudebestrijding 16 FDC lanceert zijn Nationale Hypotheek Databank 21 Expertisebureau stopt met bijstand gelaedeerden 23 Rendement unit-linkedpolis belangrijker dan kosten 28 London & Lancashire gaat in leven 31 WW-gatpolis NVS Salland 42 Groei Groep Rechtsbijstand/ SRK in breedte en diepte 44 Risk Consultants nieuwe loot aan Hannover-stam 39 Volmachtmodule van Exact in E-Assurantie 55 RUBRIEKEN Commentaar…………..2 Persoonlijkheden……..9 Fiscaal…………….34 Open Forum………….40 Jus d’Assurance……..49 Kijk op Internet-site..52 Jurisprudentie………63 Evenementen…………91

Reageer op dit artikel