nieuws

Websites Milieupool

Archief

De Nederlandse Milieupool heeft zijn websites vernieuwd. Op www.milieupool.nl is voor tussenpersonen een offerte-tool en een checklist opgenomen en op www.milieuschadeverzekering.info kunnen ondernemers informatie vinden over de verzekeringsmogelijkheden tegen milieuschade.

Kentekening
Actrice en presentatrice Froukje de Both heeft het 250.000ste bromfietskenteken uitgereikt. Daarmee is volgens de RDW nu de helft van de naar schatting 500.000 Nederlandse bromfietsen gekentekend.
Terrorismerisico in kaart
Verzekeringsmakelaar Aon heeft een nieuwe ‘Terrorism Threat Map’ gepubliceerd, waarop per land is aangegeven hoe groot de kans wordt ingeschat op schade door terroristische activiteiten. Voor 2006 schat Aon dat het terrorismerisico is toegenomen in Denemarken, Egypte, Jordanië, Mauritanië en Oezbekistan.
Handboek financiële markten
Bij Nibe-SVV is het Handboek financiële markten verschenen. Het bevat een overzicht van de financiële markten in Nederland, met daarnaast uitleg over de begrippen en gebruiken op deze markten. Het boek is te bestellen bij Nibe-SVV, ISBN 90 5516 225 6. Kosten: _ 49,95.
Hete herfst
De hete herfst van vorig jaar in Frankrijk heeft de verzekeraars daar een schadepost van _ 150 tot _ 160 mln opgeleverd. Bijna een kwart van de uitkeringen heeft betrekking op verwoeste auto’s.
Gratis Route Mobiel
Wie een Holland Visa Card aanvraagt (‘de oranje creditcard’) krijgt daarbij een jaar gratis pechhulp door Route Mobiel cadeau. Op de website van Route Mobiel is een link opgenomen naar de site van Holland Visa.
Voorwaarden Seyst
Bij DBV-label Seyst Hypotheken kunnen nu aflossingsvrije hypotheken worden gesloten tot 100% (was 90%) van de executiewaarde. Tot dat percentage is een overlijdensrisicopolis niet meer verplicht. Tevens is de maximale verstrekking voor hypotheken waarbij de klant zelf een inkomensverklaring tekent, verhoogd tot 90% van de executiewaarde (was: 70%).
Provisie Aegon
Aegon heeft voor alle hypotheken de provisie verhoogd naar 0,75% van het leenbedrag.
Delta Lloyd
Delta Lloyd verstrekt sinds kort aflossingsvrije hypotheken tot 90% van de executiewaarde.

Reageer op dit artikel