nieuws

Webmodule voor bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Archief

Nassau Verzekeringen heeft een webmodule ontwikkeld waarmee de klant rechtstreeks via de website van de tussenpersoon een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering kan aanvragen.

Het intermediair kan de webmodule aanpassen aan de eigen huisstijl en integreren in de bestaande website door middel van een hyperlink.
Nassau zegt met de webmodule tegemoet te komen aan de behoefte van het intermediair om internet uitgebreider in te zetten als transactiemedium. De module omvat naast het digitale aanvraagformulier ook informatie over bestuurdersaansprakelijkheid, de verzekering, schadevoorbeelden en voorwaarden.
In maart introduceerde Nassau twee verzekeringen die alleen via internet aangevraagd kunnen worden: de BCA-Polis voor kleine en middelgrote BV’s en de Basis BTA-Polis voor kleine verenigingen en stichtingen. Met de webmodule kan het intermediair het onderdeel Bestuurdersaansprakelijkheid nu toevoegen aan de eigen website.

Reageer op dit artikel