nieuws

Weblog Pensioendesk

Archief

Franchiseketen Pensioendesk is vorige week gestart met een weblog. Op www.pensioendesk.nl geeft directeur Henk Doornewaard zijn mening over ontwikkelingen in de pensioenwereld. De weblog wordt eens per veertien dagen bijgewerkt.

Aegon en Sony
Aegon heeft een joint venture opgericht met de Japanse verzekeraar Sony Life. Vanaf begin volgend jaar gaat het nog naamloze bedrijf in Japan levensverzekeringen verkopen, die onder meer via een netwerk van financieel planners zullen worden afgezet.
DIL-tarieven Fortis ASR
Fortis ASR heeft de tarieven voor de Direct ingaande garantielijfrente en de Uitgestelde garantielijfrente aangescherpt. In november paste de maatschappij de DIL-tarieven al aan; de laatste aanpassing van de tarieven voor de koopsomvariant van de uitgestelde garantielijfrente was in oktober.
Boek van Koets
Online columnist Jos Koets springt in op de onrust rond beleggingspolissen met zijn in eigen beheer uitgegeven boekje Woekerpolis en hypotheekdrama, waarin hij consumenten tips geeft voor bij het sluiten van een hypotheek. ISBN 9081059831. Bestellen kan via www.hoekoopikeenhuis.nl.
Leven op Mijn NN
Nationale-Nederlanden heeft de presentatie, gebruikersvriendelijkheid en indeling van het aanbod van producten op Mijn.NN.nl en de commerciële software verbeterd. Onder meer zijn de bekende tariefcodes vervangen door een indeling die meer is gebaseerd op de behoefte van de klant en fiscale aspecten.

Reageer op dit artikel