nieuws

WAZ-actie NHL

Archief

WAZ-actie NHL

Nieuwe Hollandse Lloyd geeft een draagbare DVD-speler cadeau aan tussenpersonen die minimaal tien ondertekende aanvragen hebben ingeleverd voor het AO-Variantplan. De actie betreft de verzekering van zelfstandigen die een vervanging voor de WAZ willen.
VGZ/MediNova
Zorgverzekeraar VGZ heeft een contract gesloten met de drie particuliere MediNova-klinieken. Het contract betreft de zogenoemde DCB’s, een cluster van veel voorkomende medische behandelingen voor onder meer knie, liesbreuk, spataderen en cataract. Verzekerden kunnen binnen tien werkdagen na het eerste consult bij MediNova terecht voor een behandeling.
De Friesland
Om het huisartsen- en tandartsentekort in Friesland op te lossen, gaat zorgverzekeraar De Friesland – met ingang van het studiejaar 2004-2005 – jaarlijks studiebeurzen schenken aan studenten geneeskunde van de Rijksuniversiteit Groningen. In ruil daarvoor moeten de afgestudeerden zich een aantal jaren in Friesland vestigen. Volgens De Friesland is belangstelling hiervoor groot.

Reageer op dit artikel