nieuws

Warenhuis verkoopt 15.000 polissen

Archief

Het warenhuis Hema heeft volgens assurantiemakelaar Aon Nederland sinds de start medio juni vorig jaar meer dan vijftienduizend polissen verkocht. Bijna 70% van deze polissen is via internet gesloten. “Dit aantal is groter dan we hadden verwacht. Het laat zien dat het in ons land toch mogelijk is om verzekeringen in winkels te verkopen”, stelt Joop Korver, directeur van Aon Verzekeringen, onderdeel van Aon Nederland.

De 243 Hema-winkels in ons land bieden een breed pakket van auto-, reis-, woon- en rechtsbijstandpolissen aan. Verkoopfolders van de producten zijn verkrijgbaar bij de kassa’s in de winkel. Door het invullen van antwoordcoupons kunnen de polissen worden aangevraagd. Ook per telefoon en vooral via internet kunnen de verzekeringen worden gesloten.  De marketing van de producten wordt verzorgd door de warenhuisketen zelf. Aon is verantwoordelijk voor de advisering, polisadministratie en schadeafhandeling. “De klanttevredenheid is hoog. De verkoop van dit productenprogramma zal fors toenemen”, verwacht Aon.   

Reageer op dit artikel