nieuws

Wannet en Hakkennes kiezen voor slachtoffers letselschade Gerlien

Archief

Wannet-van Woezik en Pieter Hakkennes zijn begin deze maand ieder met een letselschadebureau van start gegaan

Beiden richten zich uitsluitend op de belangenbehartiging van slachtoffers. Hakkennes heeft zich per 1 april in Oisterwijk gevestigd als zelfstandig belangenbehartiger voor letselslachtoffers. Hij heeft lange tijd bij (of aan de kant van) verzekeraars gewerkt. In 1996 promoveerde Hakkennes bij Interpolis als teamleider Personenschade/Buitenland tot hoofd van de Schaderegelingsdienst. Begin 2000 aanvaardde hij een directiefunctie bij letselschadebureau Andriessen & Geurst. In september 2003 maakte hij de overstap naar Cunningham Boschman (nu Cunningham Lindsey Nederland), waar Hakkennes de functie van personenschade-expert ging vervullen. Te weinig menselijk Hakkennes (42) maakt nu als zelfstandig expert de overstap naar de slachtofferskant. Op zijn website www.hakkennes-letselschade.nl motiveert hij het als volgt: “Een belangrijke overweging daarbij is mijn overtuiging, dat slachtoffers nog steeds niet die behandeling krijgen die hen toekomt. Ook wordt er naar mijn idee onvoldoende rekening gehouden met de mens die het slachtoffer is en zijn of haar persoonlijke omstandigheden. Het gaat vaak alleen nog maar over de zaak zelf en niet meer over de mens die het betreft.” In Wijchen Wannet, die in Wijchen zetelt, is gedurende ruim dertien jaar als letselschaderegelaar werkzaam geweest bij GAB Robins. Ook zij maakt de overstap van de ‘betalers’-zijde naar de ‘halers’-zijde. Het bureau wordt actief onder de naam ‘Letselschadehulp Mr. Gerlien Wannet’ en heeft als website www.letselschadehulp.nl. Gerlien Wannet-van Woezik.

Reageer op dit artikel