nieuws

Walgemoed start apart bureau sociale zekerheid

Archief

Walgemoed Accountants & Adviseurs hebben de dienstverlening uitgebreid met een bureau ‘Sociale Zekerheid en Arbeidsvoorwaarden’.

Het nieuwe adviesbureau is gevestigd in het Amstelveense kantoor van Walgemoed (25 vestigingen). Het bureau biedt werkgevers een pakket ondersteunende diensten waarin onder meer zaken zijn opgenomen als: voorlichting over sociale verzekering en arbeidsvoorwaarden, werkzaamheden op het gebied van vezuimbegeleiding en reïntegratie en advisering over employee benefits. Het bureau werkt voor cliënten van Walgemoed, maar biedt de diensten ook zelfstandig aan.
Het bureau wordt vooralsnog bemand door twee man (in september komt er een derde bij). Het zijn Eric Hellingman, die jarenlang bij GAK Nederland werkte – de laatste jaren in een voorlichtingsfunctie – en Nico Klinkenberg die als beleidsmedewerker bij GAK werkzaam was ten behoeve van de sector banken en verzekeringen.
Eric Hellingman
Nico Klinkenberg

Reageer op dit artikel