nieuws

Wagner & Partners is ‘op alles berekend’

Archief

Met de slogan ‘Het persoonlijk financieel plan van Wagner & Partners. Op alles berekend’ is Wagner & Partners in Rotterdam gestart met een reclamecampagne op de radio en in diverse woonbladen.

Doel van de campagne is de naamsbekendheid van Wagner & Partners te vergroten. “Wij zijn hoofdsponsor van de voetbalclubs NAC Breda en Fortuna Sittard, maar de naam op de shirts zegt nog niet wat onze kernactiviteit is”, zegt woordvoerder Gunnar Koppelmans. “Wij willen op deze manier het merk Wagner & Partners verder invullen en duidelijk maken wat financiële planning kan betekenen voor de consument.”
De radiospot is te beluisteren op Radio 1, Radio 3 en Business Radio en loopt maximaal twee weken. In het najaar wordt de commercial herhaald. Er is gekozen voor deze korte reclameperiode om in relatief korte tijd een hoge luisterdichtheid op te bouwen. Verder verschijnen er advertenties in woonbladen zoals VT Wonen en ‘Kopen en Wonen’, het blad van de makelaarsvereniging NVM.
Internet
Wagner & Partners heeft de hypotheek als uitgangspunt genomen voor het maken van een financiële plan. Onderdeel van de reclamecampagne is ook de volledig vernieuwde website van Wagner & Partners: www.opallesberekend.nl. Dezelfde website huist ook onder het ‘oude’ adres www.wagner-partners.nl.
Klanten van de financieel planner krijgen deze week bericht dat zij via deze website hun eigen financieel plan kunnen inzien. “Onze ICT-afdeling is met de laatste loodjes bezig, samen met een extern bureau. De beveiliging is natuurlijk cruciaal.”
Wagner & Partners heeft inmiddels verspreid over het land vijftien vestigingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. Naast de sponsoring van twee eredivisie voetbalclubs steunt het bedrijf ook het Nederlandse bobslee-team. Naast deze sportieve sponsoring worden ook kunstenaars ondersteund.

Reageer op dit artikel