nieuws

Wagner & Partners in joint-venture

Archief

Het makelaardij in o/g-bedrijf Klip + van Wijk, gevestigd op Voorne-Putten, heeft een deel van haar hypotheekactiviteiten ondergebracht in een joint-venture met adviesorganisatie in financiële planning Wagner & Partners.

Klip + van Wijk heeft makelaardij o/g- en hypotheekvestigingen in Hellevoetsluis, Rockanje en Spijkenisse. De hypotheekactiviteiten worden gevoerd onder de handelsnamen Hyp%theek Hellevoetsluis en Hyp%theek Spijkenisse.
De activiteiten van Hyp%theek Hellevoetsluis zijn volgens directeur en medevennoot Ruud Klip ondergebracht in een gelijknamige joint-venture met Wagner & Partners. “Het doel van deze samenwerking is om de aanvoer van hypotheekklanten vanuit het hogere inkomenssegment te waarborgen. Zelf zitten we meer in de lagere inkomensgroepen”, aldus Klip. Het kantoor in Hellevoetsluis telt twee medewerkers, onder wie één buitendienstadviseur.

Reageer op dit artikel