nieuws

Wagner & Partners Employee Consultants wijzigt naam

Archief

Wagner & Partners Employee Consultants heeft, vooral door de negatieve publiciteit over het moederbedrijf, de naam gewijzigd in Employee Benefits Consultants Nederland.

Volgens directeur Paul Jansen van het employee-benefitsbedrijf stond de naamswijziging te zijner tijd sowieso op de rol. “Het zou hypocriet zijn om te zeggen dat de naamswijziging niet ingegeven zou zijn door de negatieve publiciteit rond Wagner & Partners. Het is wel zo dat wij altijd al een los onderdeel zijn geweest binnen de groep en dat een naamswijziging er aan zat te komen.”
Jansen benadrukt dat zijn bedrijf helemaal niets met de problemen van Wagner & Partners te maken heeft. “Wij doen niets met hypotheekcontracten, Box-producten, Vastgoed Mixfonds et cetera.”
Volgens Jansen gaat het dan ook goed met zijn bedrijf. “De omzet over het eerste half jaar is met 40% gestegen tot e 2,5 mln op jaarbasis. Dat betekent concreet dat wij dit eerste half jaar ongeveer twintig bedrijven in de portefeuille erbij hebben gekregen, goed voor zo’n 1.500 werknemers.”

Reageer op dit artikel