nieuws

Waardemeter niet meer nodig bij Onbezorgd Woonpakket

Archief

Bouwfonds heeft het Onbezorgd Woonpakket gelanceerd. Een pakketpolis die opstal-, inboedel- en aansprakelijkheidsdekking biedt zonder waardemeter. Uitbreiding met andere verzekeringen is mogelijk.

Voor een gezinspremie van _ 22,50 per maand is schade standaard gedekt tot _ 200.000 (herbouwwaarde), _ 85.000 (inboedel) en _ 1 mln (aansprakelijkheid per gebeurtenis). Eigenaren van appartementen waarvan het appartement al elders is verzekerd, betalen _ 11 per maand.
Een hogere of lagere herbouwwaarde verzekeren dan de standaard van _ 200.000 kan ook. Hierbij heeft men de keuze uit _ 150.000 (in combinatie met _ 50.000 inboedel), _ 260.000 of maximaal _ 320.000.
Uitbreiding
Omdat Bouwfonds werkt met vaste bedragen, hoeft geen herbouwwaarde- en inboedelmeter te worden ingevuld en is de schade altijd gedekt tot het verzekerde bedrag.
Het Onbezorgd Woonpakket kan worden uitgebreid met een kostbaarheden-, rechtsbijstands-, gezinsongevallen-, doorlopende reis- en een uitvaartverzekering. Deze laatste is ook apart af te sluiten.
Risicodrager van de verzekeringen in dit pakket is Zevenwouden, met uitzondering van de uitvaartpolis: die is ondergebracht bij Monuta.

Reageer op dit artikel