nieuws

Waardebon voor gratis inspectie

Archief

Beveiligingsspecialist Security Projects Nederland, bekend van de ‘Veiligheidspolis’, biedt klanten van tussenpersonen een waardebon voor gratis veiligheidsinspectie.

Bij introductiegesprekken met (potentiële) klanten kan de tussenpersoon een waardecheque ter waarde van _ 150 overhandigen, die recht geeft op een gratis inspectie van de woning van de klant door Security Projects. Allerlei veiligheidsaspecten komen daarbij aan de orde, zoals brand- en inbraakpreventie, hang- en sluitwerk, buitenverlichting, et cetera. De tussenpersoon dient verder alleen de relevante gegevens van de belangstellende klant aan Security Projects door te geven en ontvangt in ruil daarvoor een bonus van _ 50. Wanneer een klant vervolgens naar aanleiding van de inspectie besluit zijn woning daadwerkelijk door Security Projects te laten beveiligen, dan ontvangt het intermediair een zogeheten succesbonus van _ 350,00.
Makkelijker
Sinds de introductie, vorig jaar september, van de Veiligheidspolis – eigenlijk een abonnement op een beveiligingssysteem dat vanaf _ 2 netto per maand kan worden meegefinancierd in de hypotheek – doet het bedrijf zaken met zo’n vierhonderd assurantiekantoren, meldt directeur Jeroen Korthuis. Die zouden hebben aangegeven dat het soms lastig is om de Veiligheidspolis mee .te nemen in het financieel advies. “Zo’n waardebon werkt dan natuurlijk veel gemakkelijker en dat verklaart meteen het verschil in de hoogte van de fee voor het intermediair. Een gesloten Veiligheidspolis levert het assurantiekantoor _ 900 tot _ 1.000 op tegen _ 350 per ‘succesvolle’ waardebon.”

Reageer op dit artikel