nieuws

VVS besteedt deel van schadebehandeling uit

Archief

Volmachtbedrijf VVS Verzekeringen heeft de schadebehandeling van reparatiegarantieverzekeringen uitbesteed aan Cunningham Lindsey Nederland.

De uitbesteding geldt voor de merkpolissen (Volkswagen) én voor de universele verzekering van VVS. De reparatiegarantieverzekering van VVS – een werkmaatschappij van Volkswagen Pon Financial Services – dekt de reparatie en vervanging van de meeste onderdelen van de motor, het koelsysteem, de transmissie, de aandrijving, het remsysteem, de wielophanging en de elektronische installatie. De polis geeft dekking na afloop van de fabrieksgarantie.
Voor de uitbesteding is gekozen, omdat VVS zich volledig wil gaan richten op frontoffice-activiteiten. “Door deze samenwerking zullen de doorlooptijden aanzienlijk worden verkort. Na ontvangst van een schademelding kan direct uitsluitsel worden gegeven of de claim onder de dekking valt”, aldus VVS. Wanneer aanvullende expertise noodzakelijk is, bepaalt de expert ter plaatse of de claim onder de dekking valt. Er kan dan direct worden begonnen met de reparatie van het voertuig.
Jan van Delft (directeur Cunningham Lindsey Nederland, links) en Frits Schulte (directeur VVS) ondertekenen de overeenkomst.

Reageer op dit artikel