nieuws

VVAA: levenslange no-claimgarantie

Archief

Artsenverzekeraar VVAA geeft zijn autoverzekerden een levenslange no-claimgarantie. De maatschappij is daarmee vooralsnog uniek.

De autoverzekering van VVAA werd door 40.000 bezoekers van de premievergelijkingssite van het intermediairsbedrijf Independer onlangs gewaardeerd met het rapportcijfer 7,4, na ZLM (8,0). “Met name de (lage) premie, de schadeafhandeling en het klantcontact springen er volgens deze consumenten uit”, aldus VVAA.
Om het 50-jarig bestaan van het autoproduct te vieren “en in 2006 de beste te blijven”, introduceert de maatschappij een levenslange no-claimgarantie voor verzekerden die minimaal vijf jaar of langer een VVAA-autopolis hebben en meer dan tien jaar schadevrij rijden. De no-claimkorting bedraagt bij VVAA maximaal 82,5%.
De levenslange garantie komt echter te vervallen, als de schade is ontstaan door een misdrijf waarvoor de bestuurder strafrechtelijk wordt vervolgd. Ook wordt in geval van een cascoschade een eigen risico van minimaal _ 135 op de schade-uitkering ingehouden.

Reageer op dit artikel