nieuws

VVAA en De Goudse sluiten contract met mondhygiënisten

Archief

De Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten (NVM) heeft begin deze maand een mantelovereenkomst gesloten met VVAA en De Goudse. NVM-leden kunnen hierdoor bij De Goudse een aov sluiten op basis van beroepsarbeidsongeschiktheid.

VVAA heeft voor zelfstandige mondhygiënisten een vergelijking gemaakt tussen aov-verzekeraars. “Hierbij kwam De Goudse naar voren als maatschappij met de beste combinatie van voorwaarden en premies”, aldus de financieel dienstverlener voor de gezondheidszorg VVAA. Over de “aantrekkelijke voorwaarden” die gelden voor NVM-leden, kon VVAA geen nadere informatie geven.
VVAA biedt de mondhygiënisten daarnaast een retourprovisieregeling, waarbij “het grootste deel van de provisie (alles boven de _ 275) terugvloeit naar de verzekerde.” Volgens VVAA kan dit op jaarbasis honderden euro’s aan premie schelen. Verder meldt de dienstverlener dat mondhygiënisten met een bestaande aov en een contractperiode tot 1 januari 2007, tot 1 november eenvoudig kunnen overstappen.
Verhuizing
VVAA is begin oktober verhuisd naar bedrijventerrein Papendorp in Utrecht, Orteliuslaan 750, tel. 030-247.47.89. Naast VVAA worden ook de bedrijfsonderdelen Bureau Hufen en FBS Bankiers (medio 2007) in het nieuwe pand gehuisvest. Bij VVAA werken negenhonderd medewerkers, waarvan ongeveer zeshonderd in het nieuwe hoofdkantoor.

Reageer op dit artikel