nieuws

Vuijk zet lijnen DIN Zakelijk uit

Archief

Dutch Insurance Network (DIN) heeft een interim-manager aangetrokken voor DIN Zakelijk.

Oscar Vuijk gaat, zoals hij het zelf zegt, “de strategische lijnen uitzetten” bij het begin dit jaar geïntroduceerde dienstenconcept voor kantoren met voornamelijk zakelijke klanten. “De groei in het aantal aangesloten intermediaire relaties en de concrete samenwerkingsvormen met vooraanstaande businesspartners is boven verwachting geweest. Ik ben nu met name aangetrokken om het segmentatie- en distributiebeleid verder te ontwikkelen. Dat ga ik in eerste instantie voor zes maanden doen.” Vuijk heeft zeven jaar gewerkt in de bancaire divisie van ING, waarna hij drie jaar de buitendienst van Reaal heeft aangestuurd.
Overigens blijft Sander van Blokland gewoon in functie als manager van DIN Zakelijk.

Reageer op dit artikel