nieuws

VSB Bank start met hypotheekcampagne

Archief

Met onder meer een kritische tv-commercial heeft de VSB Bank (Fortis) op 18 mei de aanzet gegeven voor een reclamecampagne rond het thema ‘Hypotheken’.

In de tv-spot heeft hoofdrolspeler Bas een prachtig huis, maar ook een groot (financieel) probleem: een te hoge hypotheek als gevolg van een bedenkelijk hypotheekadvies. Het enige wat hij kan bedenken, is gaan schnabbelen met vioolspelen.
De reclamecampagne is ook op de radio te horen en wordt ondersteund door advertenties in kranten en tijdschriften. Verder wordt vanaf 18 mei tot en met 11 juli een 10-jaars actietarief van 5,2% gegeven. “Het tarief tilt klanten over de onzekere periode heen die volgt op de introductie van de euro”, licht VSB Bank toe. De bank meent dat de euro wel eens verandering zou kunnen brengen in de (lage) rente.

Reageer op dit artikel