nieuws

Vrouw in top bij Van Calcar

Archief

Inger-Ditte Kuntze (40) is begin deze maand begonnen als directeur Marketing en Verkoop bij Van Calcar. Zij versterkt het managementeam van de assurantiemakelaar dat na het vertrek van directievoorzitter Rob Swinkels in augustus vorig jaar nog maar uit drie personen bestond: Pieter Verheij (directievoorzitter), John Scholten (Operaties) en Martijn van Balen (Services). De functie van Kuntze is het gevolg van een andere verdeling van de portefeuilles.

Kuntze was verkoopdirecteur Retail bij Friese Vlag Nederland. “Ik stap een totaal andere branche in, dat is voor mij persoonlijk een hele uitdaging. Ook omdat ik nu marketing er bij ga doen.” Overigens ziet Kuntze wel een duidelijke overeenkomst tussen de retailmarkt en de assurantiebranche: “Het zijn allebei verdringingsmarkten met een enorme scherpe concurrentie.”
De eerste weken bij Van Calcar bevallen haar goed. “Voorlopig is het eerst nog even aftasten. Ik moet me helemaal inwerken in de branche. Dat betekent veel lezen en vooral veel luisteren.”

Reageer op dit artikel