nieuws

Vroom & Dreesmann Verzekeringen timmert in Nijmegen echt aan de

Archief

weg

Vroom & Dreesmann Verzekeringen, de keten van assurantiebalies in warenhuizen van V&D, wil niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk meer naar buiten treden. In Nijmegen is dit volledig in praktijk gebracht.
Tot dusver waren de 29 permanente vestigingen van V&D Verzekeringen overal ondergebracht op een étage in de warenhuizen van V&D. De vestiging in Nijmegen is (samen met het reisbureau) verplaatst naar de straatkant. Men hoeft daar dus niet meer het warenhuis in om een bezoek aan de verzekeringswinkel te brengen.
De Nijmeegse verplaatsing betreft een proef van de moeder van V&D Verzekeringen, Vendopolis, een joint-venture van Achmea (55%) en Vendex (45%). Vendopolis zal de tijd nemen om vast te stellen wat de meerwaarde van de nieuwe locatie is.
Breder pakket
Het dienstenpakket van Vendopolis is de afgelopen jaren geleidelijk uitgebreid. Voorheen beperkte het assortiment zich vooral tot alledaagse polissen en stond V&D Verzekeringen vooral bekend als een loket waar je reis- en bromfietsverzekeringen kon sluiten.
Tegenwoordig profileert het bedrijf zich, onder meer via frequent uitgezonden radioreclame, als een professionele assurantiebemiddelaar die met tal van verzekeraars zaken doet. Relaties wordt er op gewezen dat V&D Verzekeringen ook actief is op het terrein van pensioenverzekeringen, hypotheken en financieringen. Van de 85 medewerkers (omgerekend naar full-time) zijn er zestien die ook als buitendienstfunctionaris actief zijn of als zodanig ingezet kunnen worden.

Reageer op dit artikel