nieuws

Vriendelijk briefje van Financiën aan het CAK

Archief

Volgens het Dordtse assurantiebedrijf CAK heeft het ministerie van Financiën niet gezwaaid met het merkenrecht, maar in een brief alleen vriendelijk gevraagd of het CAK bij toekomstige mailings niet meer de kleur van de belastingenveloppen wil gebruiken.

Dat zal ook niet gebeuren volgens CAK-eigenaar G. Geysendorpher, “want het was een eenmalige actie” (zie AM nr. 6, pag. 3).
De mailing aan 30.000 onderwijsgevenden is volgens hem een groot succes. Geysendorpher: “We hebben dus in de eerste weken ruim 2.300 positieve reacties ontvangen. Onze buitendienst komt om in het werk. We hebben nog nooit zo’n geslaagde actie gehad.”
ABP
In de mailing had het CAK zich met name tegen concurrent ABP afgezet. Het ambtenarenpensioenfonds, gevraagd om een reactie: “Wij gaan ervan uit dat onze deelnemers de suggestieve toonzetting in de mailing van het CAK op de juiste waarde kunnen schatten. Wij voelen ons daarom niet geroepen om op deze actie te reageren”.

Reageer op dit artikel