nieuws

Vrieling krijgt volmacht Monuta

Archief

Uitvaartverzekeraar Monuta voor de elfde maal een volmacht verleend aan een intermediairbedrijf.

De elfde volmacht gaat naar Vrieling Assurantiën, een kantoor van 65 medewerkers met vestigingen in Dedemsvaart, Hardenberg en Slagharen. Vrieling gebruikt de volmacht voor aanvulling van de eigen pakketpolis ‘Vrieling Zekerheidspakket’. “We hebben het product uitvaartverzekering jaren laten liggen”, erkent directeur Gerrit-Jan Vrieling. “Het idee is van een buitendienstmedewerker gekomen, die er heel goede ervaringen mee had. Een uitvaartverzekering past prima bij een gezinssituatie. Het is echt een eye-opener, want wij dachten altijd dat het niets voor ons en onze klanten was.”
Naast die van Monuta beschikt Vrieling over volmachten van Delta Lloyd, Aegon, De Goudse, London, Arag en Elvia.

Reageer op dit artikel