nieuws

Voorwaarden Aegon

Archief

Aegon heeft bij hypotheekaanvragen de optie toegevoegd om te kiezen voor de offerterente als passeerrente. Het tarief is dan 0,15% lager dan bij de optie ‘passeerrente is offerterente of rente op passeerdatum’. Ook is de rente voor aflossingsvrije hypotheken 0,2% verlaagd; het rentetarief voor leningen tot 120% geldt nu voor hypotheken tot 125% van de executiewaarde.

Finenzo
In Hellevoetsluis is de achttiende vestiging van franchiseketen Finenzo geopend. Het kantoor was eerst aangesloten bij Hypotheek Visie.
Online klantprofiel
Uwpensioenanalyse.nl heeft zijn diensten uitgebreid met online software om een klantprofiel te genereren. De software is te vinden op www.uwklantprofiel.nl. Het gebruik is tot 1 januari gratis. Daarna zijn de kosten _ 400 per jaar; wie zich ook abonneert op www.uwpensioenanalyse.nl, krijgt
_ 100 korting.
Aon Heerkens Thijssen: APS
Aon Heerkens Thijssen heeft zijn naam gewijzigd in Aon Professional Services (APS). “De nieuwe naam benadrukt het internationale karakter”, verklaart moeder Aon. APS telt 23 medewerkers en is gespecialiseerd in risicomanagement en verzekeringen voor vrije beroepen.
OVDE verhuisd
Adviesbureau Oostdam & Van den Eijkel (OVDE) is gelijktijdig met het eenjarig bestaan op 1 september verhuisd van Molenhoek naar de Molenveldlaan 100, 6523 RM in Nijmegen. Het nieuwe telefoonnummer is 024-324.32.50.

Reageer op dit artikel