nieuws

Vooruitzicht op een nieuw gezicht…

Archief

Op 25 januari 1979 verscheen het eerste nummer van Assurantie Magazine. In de al gauw vertrouwde vormgeving rolde het blad daarna veertien jaar lang van de drukpers. Begin 1993 kreeg AM, zoals het tweewekelijkse vaktijdschrift al snel werd genoemd, een iets ander gezicht waarbij nog wel sterk werd voortgeborduurd op de oude lay-out.

Nu, zes jaar later, is het tijd voor een drastischer aanpak. Met de eeuwwisseling voor de deur is AM toe aan een nieuwe outfit. Over twee weken zal de redactie een compleet nieuwe vormgeving aan alle lezers presenteren. Deze nieuwe creatie is een combinatie van klassieke en moderne grafische stijlen. Daarmee krijgt AM voor het eerst in haar ruim twintigjarig bestaan een totaal ander gezicht. Naar de AM-redactie stellig meent een prettig vooruitzicht.
Assurantie Magazine van 25 januari 1979 Assurantie Magazine van 7 januari 1993 Assurantie Magazine van 11 juni 1999

Reageer op dit artikel